Kurs

Livskraft selvutviklingskurs

Dette er et kurs som går over 4 helger våren 2018. Det er beregnet på deg som søker selvutvikling, og som ønsker å styrke deg selv i den jobb du allerede har. Kurset er basert på yoga og kunnskap om temaer som stress, relasjoner, familiesystem og livskraft. Kurset passer for deg som jobber med mennesker. Kurset passer også for deg som ønsker å tilby yoga på din arbeidsplass. Les mer

Workshop i Reconstructive

Passer for deg som vil ta grep for å redusere stress. Personlig utvikling handler om å møte oss selv slik at vi utvikler et bevisst forhold til alle sider ved det å være menneske. Vi må selv ta grep for å komme i balanse. Personlig utvikling handler om å lære å leve på en ny måte basert på kunnskap om seg selv. Målet er at du skal leve ut ditt fulle potensial som menneske, leve ut din pasjon.
Dato: 09 – 10 sept, kl 0900 – 1700 begge dager. Kr 2800. Les mer

Livskraft samtalegruppe

Samtalegruppe og yoga, for deg som vil ta tak i deg selv, hjelpe deg selv til et bedre liv. Vi møtes onsdager ca hver 3 uke onsdager kl 18 -21. 10 ganger. Det tas opp nye medlemmer januar og september. Les mer her

Djembe tromme kurs

Djemben er trommen med den fantastiske lyd og som kommer fra Vestafrika. Denne workshop henvender sig til dig, der gerne vil  i gang med at spille. I løbet af weekenden vil du lære, hvordan du spiller de forskellige slag og vi kommer til at spille nogle enkle rytmer, som vi kan bruge som akkompagnement til nogle af de vestafrikanske sange. Du kan selv medbringe en djembe eller spørge kursusarrangør Hildur om at låne en djembe.

Underviser er Benedikte Sten Andersen, musiker og musikpædagog fra Danmark som i en årrække har spillet djembe og undervist på mange forskellige uddannelsesinstitutioner og spillet i forskellige bands.  Benedikte har tidligere undervist i Norge og glæder sig til et genbesøg.

Dato: Lørdag 27 – 28 oktober 2017. Lørdag: 10 – 17, søndag 10-14. Pris kr 1500.-

Work shop i reconstructive med Marie Fridolf

Det er nå 5 gang Marie Fridolf kommer til Balanzen for å ha kurs i Reconstructive.

Dato 3-5 nov 2017.
Tider: fredag 15 – 20, lørdag 10 – 18 og søndag 10 – 16.
Pris kr 3500,-  Les mer

Påmelding →

 

© 2017 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)