BalanZe metoden

Denne metoden bygger på Steven Terrell sin metode Transforming Touch, samt andre berøringsmetoder som regulerer kroppen tilbake til balanse.

Det er en ikke snakke metode, eller man snakker lite under selve behandlingen. Behandler flytter hendene på ulike steder på kroppen i samsvar med en protokoll. Man holder på kroppen ca 5 min hvert sted. En behandling tar normalt 35-45 min.

Det som skjer under behandling er at behandlers ro «overføres» eller «transformeres» til den hjelpesøkende, slik at denne får en dypere ro. Når kroppen finner dyp ro, på theta bølge nivå, vil kroppen balansere seg selv. Metoden skiller seg derfor fra vanlig healing og kranio-sakral terapi hvor behandler aktivt endres på hjelpesøkers energier. Ved balanZe metoden er det hjelpesøker som balanserer seg selv. På denne måten kommer hjelpesøker aldri i kontakt med mer stoff enn en kan håndtere.

Metoden er veldig god både til barn og voksne. Et godt alternativ til snakke metoder. Man trenger ikke vite hvorfor man har de plager man har for å løse dem, men plagene løser seg ikke av seg selv. Så har man fastlåste reaksjoner (varige plager), trenger man hjelp for å løse disse opp.

BalanZe metoden er egnet for plager som konsentrasjonsvansker og indre uro (ADD, ADHD, angst). Den er også egnet tilknytningsforstyrrelser, sinne, traumer, depresjon, magetrøbbel, mobbing, lav selvfølelse, adopsjon, søvnvansker med mere.

Metoden er godt egnet til barn. Har god erfaring med at metoden har vært nyttig med magevont, manglende konsentrasjon, sinneproblemer og depressive tendenser hos barn. Når barn går i behandling gis foreldre tilbud om en samtale uten at barne er med, uten kostnad. Barn/ungdom kan ha musikk på ørene mens behandling pågår.

Jeg gir også BalanZe metoden online. Men anbefaler at man har en time hvor man møter opp først, slik art man får opprette kontakt, bli litt kjent.

Det er samme pris for samtale som BalanZe metoden, og noen ganger får man begge deler i en time. 15-20 min først med samtale, deretter BalanZe metoden.

Veavågen den 16. okt 2021. Hildur Vea, PhD.

 

 

© 2023 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)