Gong bad

Gong bad

Gong bad er en dropp in time med kombinasjon med enkel yoga og avspenning med gong. Målet med gong bad er å gi slipp på stress, gi seg over til vibrasjonene av gongen, og la lydbølger ta deg med på en reise i din egen kropp. Gong bad øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å balansere seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå (Benton, Metab 2014).

Våre kunder sier at gong bad gir økt søvn, bedre avspenning, en magisk opplevelse og flyte med gongens vibrasjoner. Aldri slappet så godt av før, er en vanlig kommentar.

Gong bad har samme effekt på kroppens DNA som meditasjon. kroppens teomer, som er ytterste ledd på DNA kan bygges opp igjen. Man kan stoppe aldringsprosessen og fremme helsen.

Inspirasjon av bruk av gong kommer fra utdanning med Anne Siri Langelansvik og Tor Arne Hove (Norge), Metab Benton (USA) og Jens Zygar (Tyskland).

På Balanzen har vi flere gonger, som til sammen gir magisk lyd og vibrasjon.

Et gong bad består av følgende:

1. Avspenning/meditasjon/noen ganger starter vi med djembetromme meditasjon
2. Øvelser som løser spenninger
3. Kort pause i stillhet
4. Avspenning med gong og andre lydhealing instrumenter
5. Hvile i stilhet 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på gong bad. Dette er et kurs som passer folk i alle aldre, passer like godt for menn som damer. Vi har på Balanzen brukt gong til avspenning siden 2015. De fleste, med få unntalk, liker avspenning til gong veldig godt.

Høysensitiv, tinnitus
Dette er en gruppe hvor gong bad kan bli for sterkt, men det kan også være at gong bad opples veldig godt selv om man er veldig sensitiv til lyder vanligvis. Er du usikker, kom 10 før et gong bad, så tester vi om nervesystemet ditt liker gongen.

Bevissthet
For best mulig resultat må en selv være åpen for gongens vibrasjoner. En lytter ikke til lyden med ørene, men har fokus på kroppen og følger lydbølgenes dans i kroppen. Utbytte av gongbad er en kombinasjon mellom egen åpenhet og gongens virbasjoner.

Kom og prøv!, det er den beste måten å finne ut om gong bad er akkurat det du trenger for å stresse ned. 

25.mars 2019. Hildur Vea

© 2020 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)