Gong bad

Gong bad

Gong bad er time hvor vi gjennom å lytte til vibrasjon fra gong og andre lydbølger finner en dyp indre ro. Man balanserer seg selv på denne måten. Man gir slipp på stess, og noen ganger kommer dype innsikter, svar på spørsmål man har fundert på over tid.

Lydbølgene tar deg med på en reise i din egen kropp. Gong bad øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å balansere seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå (Benton, Metab 2014).

Våre kunder sier at gong bad gir økt søvn, bedre avspenning, en magisk opplevelse og flyte med gongens vibrasjoner. Aldri slappet så godt av før, er en vanlig kommentar.

Gong bad har samme effekt på kroppens DNA som meditasjon. kroppens teomer, som er ytterste ledd på DNA kan bygges opp igjen. Man kan stoppe aldringsprosessen og fremme helsen.

Inspirasjon av bruk av gong kommer fra utdanning med Anne Siri Langelansvik og Tor Arne Hove (Norge), Metab Benton (USA) og Jens Zygar (Tyskland).

På Balanzen har vi flere gonger, som til sammen gir magisk lyd og vibrasjon.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på gong bad. Dette er et kurs som passer folk i alle aldre, passer like godt for menn som damer.

På Balanzen har vi brukt  gong til avspenning siden 2015, da dette gir en dypere avspenning enn vanlig musikk eller bare stillhet. De fleste, med få unntalk, liker avspenning til gong veldig godt.

Høysensitiv, tinnitus
Dette er en gruppe hvor gong bad kan bli for sterkt, men det kan også være at gong bad opples veldig godt selv om man er veldig sensitiv til lyder vanligvis.

Bevissthet
For best mulig resultat må en selv være åpen for gongens vibrasjoner. En lytter ikke til lyden med ørene, men har fokus på kroppen og følger lydbølgenes dans i kroppen. Utbytte av gongbad er en kombinasjon mellom egen åpenhet og gongens vibrasjoner.

Ikke alle liker gongens lydbølger i starten
Ikke alle mennesker har dyp trygghet i seg selv. I en slik situasjon vil kroppen reagere med motstand til alt som er nytt, uansett om det er bra for oss eller ikke. Kroppen trenger derfor å venne seg til de nye lydbølgene før den kan finne ro. Dette kan ta 2-3 ganger. jeg har til npå kun opplevd 1 person som ikke klarte å bli venn med gongen. De andre som har motstand vil vanligvis elske den etter noen ganger, fordi det er ingenting som tar mennesker så kjapt ned til en deilig dyp indre ro.

Kom og prøv!, det er den beste måten å finne ut om gong bad er akkurat det du trenger for å stresse ned. 

16. okt 2021 Hildur Vea, PhD

© 2023 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)