Gong bad

 

Gong bad vår 2018
Onsdager 1745 – 1945. Pris kr 250.- pr gang.
Datoer: 24 jan, 28 feb, 21 mars og 18 april.

Gong bad er en dropp in time med kombinasjon med enkel yoga og avspenning med gong. Målet med medisinsk yoga og gong er at du skal finne frem til indre ro og gi slipp på stress. Yogaøvelsene øker evnen til å gi slipp på spenninger, og medvirker til transformasjon av følelser. Avspenningen med gong øker energiflyten i kroppen, og derved styrker det kroppens evne til å heale seg selv, gi klarere tanke og et høyere bevissthetsnivå (Benton, M 2014).

Våre kunder sier om bruk av gong til avspenning: dette gir økt søvn, bedre avspenning, en magisk opplevelse og flyte med gongens vibrasjoner. Aldri slappet så godt av før, er en vanlig kommentar.

Bruk av kombinasjon med gong og yoga startet med Yogi Bhajan i USA, for å balansere nervesystemet til rusmisbrukere. I Norge er det Anne Siri Langelansvik og Tor Arne Hove som er inspiratorer og kursholdere for en økende gruppe med gong entusiaster. Hildur Vea deltok på kurs hos dem jan 2015, og senere på utdanning hos Metab Benton sommeren 2015.

På Balanzen har vi tre ulike gonger.  Alle fra Paiste merke. Dette er:
Earth gong (sound creationgong)
Brilliant gong (symfonisk gong)
Chiron gong (Planet gong).
Sol gong (planet gong).

Et gong bad består av følgende:
1. enkel yoga
3. chakra meditasjon
4. Kort pause i stillhet
5. avspenning med gong, 3 runder med pause mellom
6. hvile i stilhet 

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på gong bad. Dette er et kurs som passer folk i alle aldre, passer like godt for menn som damer. Vi har på Balanzen brukt gong til avspenning i 2 år. Vår erfaring er at med få unntak liker våre kunder dette veldig godt. Noen få må venne seg til dette, men etter  2 eller 3 ganger foretrekker de gong fremfor musikk som avspenning.

Høysensitiv, tinnitus
Dette er en gruppe hvor gong bad kan bli for sterkt, men det kan også være at gong bad tples veldig godt selv om man er veldig sensitiv til lyder vanligvis. Er du usikker, Stikk innom før et gong bad, så tester vi om nervesystemet ditt liker gongen.

Bevissthtet
For best mulig resultat må en selv være åpen for gongens vibrasjoner. En lytter ikke til lyden med ørene, men har fokus på kroppen og følger lydbølgenes dans i kroppen. Utbytte av gongbad er en kombinasjon mellom egen åpenhet og gongens virbasjoner.

Kom og prøv!, det er den beste måten å finne ut om gong bad er akkurat det du trenger for å stresse ned. 

15 Januar 2017. Hildur Vea

© 2018 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)