Reconstructive

2018

Vekstsirkel (workshop) med Hildur Vea 28 – 29 september.
Fredag 15 – 20, Lørdag 10 – 18.
Påmelding før 16 sept kr 2600
Påmelding etter 16 sept kr 2850.-

Veksysirkel (workshop) med Hildur Vea, 10 – 11 november. Kr
Lørdag 10 – 19, søndag 10 – 17.
Påmelding før 1. nov kr 3200.-
Påmelding etter 1. nov kr 3500.-

Reconstructive

Reconstructive er en måte å leve på. Det er skapt av Carola Castillo, fra Venezuela for å hjelpe folk å bli mer bevisst som menneske. Målet er å bli fri til å leve det liv vi var ment for å leve. Reconstructive handler om livskraften vår, den som tar oss til de steder vi bør gå i våre liv. Det handler om å lære å finne oss selv i oss selv, og slutte med å lete etter oss selv – der ute.

Les mer på Reconstructiveskolen sin hjemmeside: engelsk

Livets mening handler om å møte oss selv slik at vi utvikler et bevisst forhold til alle sider ved det å være menneske.

Som mennesker er vi ikke isolerte individer. Vi er en del av en familie, et samfunn og vi har noe unikt med oss når vi fødes inn i dette livet. Våre læresituasjoner kan derfor møte oss på disse ulike nivåer.

Vi bærer alle med oss traumer fra før vi var 7 år (Carola Castillo). Ofte er de skjulte for oss. Dette kan være hendelser i mors liv, fødselen, relasjon til foreldre, eller andre hendelser. Vi har en tendens til å repetere skjulte mønstre fra denne perioden, helt til vi løser dem. Våre traumer kan være personlige, en del av familiesystemet, kollektive eller spirituelle. Reconstructive er en metode som samtidig viser deg skjulte mønstre og transformerer dem.

Vi må selv ta grep for å komme tilbake til balanse

Til slutt er vi her på jorden for å lære. Nesten alltid når vi tok den mest smertefulle vei, kan vi være sikre på at vi tok den beste veien. Jeg har hatt mot til å prøve mange ulike veier. Når noen ikke var nok tenkte jeg at den neste var bedre. Gjennom årene lærte jeg at alle veier var dømt til å mislykkes om jeg ikke satt ut i handling det jeg hadde lært på veien. La Maga

Livets kriser skaper utvikling, de tvinger oss til å endre kurs, slik at vi kan leve vårt fulle potensiale, leve vår lidenskap. Å møte seg selv innebærer å bli kjent med egne blokkeringer og egen motstand.

Dersom du bærer på mange ting du helt ikke vil tenke på – og bruker livet ditt på å unngå det som trigger deg – hvor fri er du da?

Hvis det var mulig å endre og transformere våre blokkeringer uten å kjenne på ubehag, ville man fått en nobel pris for en slik metode. Det ville revolusjonert verden. Det å flytte fokus vekk fra det vanskelige, bare fokusere positivt, ikke ta tak i det som skaper indre stress endrer ingen ting. Det kan gi en bedre opplevelse en kort periode. Tvert imot med å møte det som skaper indre stress, kan man løse dette opp.

På workshopen vil du jobbe med egne tema, på en skjult måte for de andre i gruppen.

Påmelding →

Hildur Vea er doktor i folkehelsevitenskap. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier, og har fire utdanninger innenfor psykoterapi. Vea arbeider ved Høgskolen på Vestlandet (HVL) som førsteamanuensis. Hun har arbeidet med samtaleterapi i 10 år, og vært yogalærer i 6 år.

Oppdatert 7 aug 2018.

© 2018 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)