Reconstructive

2018
Dagskurs med Hildur Vea kl 10 – 17. Pris kr 1400.-
Søndag 27. mai
Søndag 14. oktober
Søndag 2. desember

Workshops med Hildur Vea 28 – 29 september.
Fredag 15 – 20, Lørdag 10 – 18.
Påmelding før 16 sept kr 2600
Påmelding etter 16 sept kr 2850.-

Workshops med Marie Fridolf, 10 – 11 november. Kr
Lørdag 10 – 19, søndag 10 – 17.
Påmelding før 1. nov kr 3200.-
Påmelding etter 1. nov kr 3500.-

Reconstructive

Reconstructive er en måte å leve på. Det er skapt av Carola Castillo, fra Venezuela for å hjelpe folk å heale seg selv, slik at vi kan bli fri til å leve det liv vi var ment for å leve. Reconstructive handler om livskraften vår, den som tar oss til de steder vi bør gå i våre liv. Det handler om å lære å finne oss selv i oss selv, og slutte med å lete etter oss selv – der ute.

We are here on earth to find our life, our purpose and to heal ourselves. For this we have the perfect body…, the perfect family…, the perfect country…, the perfect e.g. All this so your soul can grow down.
-Marie Fridolf –

Les mer på Reconstructiveskolen sin hjemmeside: engelsk svensk

Livets mening handler om å møte oss selv slik at vi utvikler et bevisst forhold til alle sider ved det å være menneske.

Som mennesker er vi ikke isolerte individer. Vi er en del av en familie, et samfunn og vi har noe unikt med oss når vi fødes inn i dette livet. Våre læresituasjoner kan derfor møte oss på disse ulike nivåer.

Vi må selv ta grep for å komme tilbake til balanse

Til slutt er vi her på jorden for å lære. Nesten alltid når vi tok den mest smertefulle vei, kan vi være sikre på at vi tok den beste veien. Jeg har hatt mot til å prøve mange ulike veier. Når noen ikke var nok tenkte jeg at den neste var bedre. Gjennom årene lærte jeg at alle veier var dømt til å mislykkes om jeg ikke satt ut i handling det jeg hadde lært på veien. La Maga

Livets kriser skaper utvikling, de lærer oss å leve på en ny måte, slik at vi kan leve vårt fulle potensiale, vår pasjon. Å møte seg selv er å bli kjent med egne blokkeringer og egen motstand, og transformere egne overlevemekanismer

Dersom du bærer på mange ting du helt ikke vil tenke på – og bruker livet ditt på å unngå det som trigger deg – hvor fri er du da?

På workshopen vil du jobbe med egne tema, på en skjult måte for de andre i gruppen.

Påmelding →

Hildur Vea er doktor i folkehelsevitenskap. Hun er utdannet psykiatrisk sykepleier, gestaltterapeut og traumeterapeut (konstellatør). Hun har utdanning i Reconstructive, samt flere yogautdanninger. Vea er i gang med utdanning i SE terapi (somatisk experiencing). Vea har 18 års erfaring som høyskolelærer, 9 års erfaring som samtaleterapeut og 4 års erfaring som yogalærer. Hun arbeider i dag 50 % ved Balanzen AS og 50 % ved Høgskolen på Vestlandet som førsteamanuensis.

Oppdatert 10. nov  2017.

© 2018 Balanzen AS – hildur@balan-zen.no – 45 66 21 18
Bleikmyrvegen 1, Veavågen, Karmøy (Se kart)